Boer’n Drek Run

De voorinschrijving is gesloten!! Je kunt nog wel op de vrijdagavond zelf inschrijven. Je ontvangt dan geen t-shirt maar een Boer’n Drek Run bidon.

We Goan er weer Veur!! Op vrijdag 23 augustus wordt er weer aan de vooravond van het Wehls Cross Event de Boer’n Drek Run georganiseerd in Nieuw Wehl. Deze modderrun zal plaats vinden op en rond het crossterrein aan de Monsigneur Hendriksenstraat. Deelnemers zullen over karren en strobalen moeten springen en door modder en water heen ploeteren. Na afloop is er een gratis toegankelijk feestavond in de feestent met muziek van zanger DJ Robert den Brok.

De Run is al jaren lang een begrip in de regio als afsluiting van de zomervakantie. Nog even alle remmen los en plezier maken om daarna weer aan het werk of naar school te gaan. De prachtige route voert de deelnemers over het crossterrein en de daaromheen liggende weilanden, maisvelden en watergangen.

Toeschouwers hebben gratis toegang tot het terrein en zijn na afloop ook van harte uitgenodigd in de feesttent voor de Afterparty tot in de late uurtjes.

Voor de kinderen tussen 6 en 14 jaar is er de speciale Kids Drek Run
Afstand: 2 km | Starttijd: 18.45 uur | Kosten: € 9,50 | Ouders lopen kosteloos mee maar ontvangen geen t-shirt

Vanaf 19.30 uur starten de deelnemers vanaf 15 jaar die de 10 km lopen (twee rondes)
Daarna start er iedere 5 minuten een groep van ca 75 deelnemers | Afstand: 5 km | Kosten: € 14,50

Alle deelnemers ontvangen een origineel Boer’n Drek Run t-shirt!

Sponsors en foto's Boer'n Drek Run